RING TIL OS FOR ET UFORPLIGENDE TILBUD:

3538 0712​

Glastyper

Termoruder

Glassets grundlæggende funktion er at slippe dagslyset ind, give gennemsyn og beskytte mod vind og vejr. Men glas kan klare meget mere end det. Her på siden kan du få et overblik over mulighederne - og bemærk i samme termorude kan indbygges flere af egenskaberne. Få en snak med os om dine ønsker.

Energiruder

Energiruder slipper solens lys og energi ind i din stue og varnetabet reduveres med ca. 33 pct. Energiruder er lidt dyrere end almindelige termoruder. Til gengæld er forskellen, via de store besparelser på din varmeregning tjent hjem i løbet af få år. Tal med os og høt om dine muligheder for at vælge energiruder.

Sikringsglas

Sikringsglassets unikke funktion er at hindre eller forsinke gennemtrængning - det er det eneste materiale som sikrer mod indbrud, hærværk, beskydning og eksplosioner og som også lader dagslys komme ind.

Materialet leveres i forskullige kombinationer af hærdet og lamineret glas - afhængig af hvad det skal sikre mod og hvor effektivt det skal sikre.

Solafskærmende ruder

Solskin kan forårsage et dårligt indeklima med høje temperaturer. Med solafskærmende ruder kan op til 85% af energiern holdes ude. Varmen reflekteres og absorberes, så indetemperaturen bliver behagelig og lettere at styre året rundt.​

Støjdæmpende ruder

Støj er et voksende miljøproblem, fremfor alt langs stærkt trafikerede gader og veje med tung trafik. Den generende lyd trænger hovedsageligt ind gennem glaspartier og utætheder i konstruktionen. 

I Danmark påvirkes ca. 1 million boliger af stærke støjpåvirkninger, derfor er der udviklet ruder specielt beregnet til lyd- og støjdæmpende formål.

Ornamentglas

Ornamentglas i mange spændende mønstre bruges for at give en unik og dekorativ virkning eller for at gøre ruden uigennemsigtig. 

Ornamentglas anvendes ofte i f.eks. entreer, badetum, toiletter, omklædningsrum og i stigende grad som dekoration i indvendige glaspartier.

Brandbeskyttende ruder

Engang var brandbeskyttelse lig med tætte, uigennemsigtige konstruktioner i stål og beton. I dag her forædlede glasproduktioner forandret forudsætningerne.

Brandsikkerhed er ikke en hindring for mange frie arkitektoniske idéer med glas, hvor åbenhed, lys og rum til menneskers velbefindende ønskes, uden at brandsikkerheden for bygningen behøver at blive tilsidesat.​

GlarmesterKim Andersen A/S - Randersgade 2-4 - 2100 København Ø - Telefon: 35 38 07 12 - E-mail: glarmester@kimandersen.dk